Jag är på en mission ...

Jag heter Sarah Watz och jag är på en mission att ge småföretagare som erbjuder tjänster över hela världen de bästa förutsättningarna för att växa.

På det sättet kan vi tillsammans driva innovation, påskynda tillväxt, öka ekonomiskt välstånd, skapa fler arbetstillfällen och i slutändan bygga ett bättre samhälle.

Välkommen till min sida - jag är så glad över att kunna hjälpa dig på din resa!

Min passion för entreprenörskap, digitalisering och personlig utveckling genomsyrar allt det jag gör.

Entreprenörskap

Med mer än 25 års erfarenhet av att driva företag har jag under årens lopp hjälpt andra att utveckla sitt entreprenörskap. Idag hjälper jag coacher, konsulter och rådgivare att följa sina passioner och förverkliga sina visioner genom att erbjuda insikter och verktyg som gör entreprenörskapets resa både spännande och belönande.

Ledarskap

Som en naturlig och uppskattad ledare brinner jag för att hjälpa tjänsteföretagare att utveckla sitt självledarskap och sina ledarskapsförmågor, vilket är avgörande för att nå sin fulla potential och uppnå sina mål på ett effektivt sätt. Sedan många år har jag både lokala och internationella styrelseuppdrag.

Mentorskap & Rådgivning

Som mentor och rådgivare erbjuder jag vägledning och stöd baserat på min egen erfarenhet, för att hjälpa entreprenörer att övervinna hinder och ta kontroll över sin framtid. Jag är tacksam över att vara en uppskattad inspirationskälla och stöttning för andra.

Utbildning

Jag är en förespråkare för livslångt lärande och samarbete mellan entreprenörer. Genom att dela min kunskap och erfarenhet samt erbjuda en plattform för samarbete, hjälper jag andra att inspireras, övervinna utmaningar och ta sina verksamheter till nya höjder.

Marknadsföring & Sälj

Med min breda, långa och praktiska erfarenhet inom marknadsföring och försäljning är jag passionerad över att hjälpa tjänsteföretagare att utveckla och implementera effektiva strategier som attraherar idealkunder och omvandlar dem till lojala kunder.

Digitalisering & Automatisering

Mitt stora intresse och aktuella kunskap inom digitalisering och automatisering innebär att jag hjälper entreprenörer att anpassa sig till dagens snabbt föränderliga affärsmiljö. Jag bidrar med innovativa lösningar som förbättrar kundupplevelsen, ökar effektiviteten, produktiviteten och minskar kostnaderna.

Sagt om mig

Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

Här kan du läsa några uttalanden av de som arbetat med mig i uppdrag, anlitat mig eller deltagit på någon av mina utbildningar och föreläsningar.

  • Mita Magnusson, Mitas Mat Mita Magnusson, Mitas Mat

    Som styrelseledamot för det kvinnliga nätverket 'Kvinnor & Företag' på Lidingö har jag förmånen att arbeta nära Sarah i hennes roll som styrelseordförande. Hon är en otroligt kompetent, inspirerande och strukturerad ledare. Sarah är en stor tillgång för oss kvinnor i nätverket.

    Mita Magnusson, Mitas Mat

Phone: +46 8 410 567 60
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© Sarah Watz - Pixpro Stockholm AB. All rights reserved.