Engagemang

Jag är engagerad i ett flertal organisationer och företag på olika sätt. 

Pixpro Stockholm AB

Pixpro Stockholm AB

Pixpro driver flera olika typer av verksamheter som t.ex. utbildning och rådgivning, fotograferingsverksamhet och inredningstjänster. Hemsida.

Peter Watz AB

Peter Watz AB

Företaget erbjuder konsultation inom IT, 12x.se och Grillbloggen.nu. Hemsida.

You Rock AB

You Rock AB

Företaget äger ett flertal varumärken och koncept som Pixpro Stockholm AB och Peter Watz AB utvecklar och erbjuder.

Business Heroes

Business Heroes®

Entreprenörskolan och företagsforumet på nätet som hjälper tjänsteföretagare som konsulter, rådgivare och coacher att utveckla sig själva och sitt företag. Hemsida.

Kvinnor & Företag

Kvinnor & Företag

Nätverket är baserat på Lidingö och har idag ett 40-tal medlemmar som lyfter och stödjer varandra. 47% av företagarna på Lidingö är kvinnor (högst i Sverige). Hemsida.

Keap

Keap

Keap utvecklade en av de första lösningar på marknaden som vi idag kallar Marketing Automation. Keap är idag en av de mest använda CRM systemen med Marketing & Sales Automation globalt.  Hemsida

Kajabi

Kajabi

Kajabi är världsledande på att hjälpa experter erbjuda och leverera sin kunskap online. Kajabi har funktioner som hemsida, onlinekurser, medlemsprogram, coaching, landningssidor, e-post, online kalender etc. Hemsida.

Connect Sverige

Connect Sverige

Connect matchar företag med rätt verktyg och kapital. Vi har hjälpt över 4500 företag att nå sina drömmål. Vad drömmer du om? Hemsida.

Södertälje Kommun - Omtag Nu

Södertälje Kommun - Omtag Nu

Omtag Nu – ett projekt inom MatLust Utvecklingsnod som kostnadsfritt stöttar små och medelstora företag inom besöks-, upplevelse-, och livsmedelsbranschen. Hemsida

Lidingö stad

Lidingö Stad

Lidingö stad arbetar aktivt med att stödja och lyfta näringslivet. Just nu ligger Lididingö högst i rankningen för kvinnliga företagare. Hemsida.

BNI Let's Unite

BNI Le'ts Unite

BNI Let's Unite startade 2019 och är ett online team. BNI erbjuder ett strukturerat, mätbart och energigivande sätt att göra affärer på. Hemsida.

Medieinstitutet

Medieinstitutets Marketing Automation YH utbildning

Europas första utbildning om Marketing Automation. Det strategiska verktyget för Marketing Automation är kundresan, “Customer Journey mapping” vilket fungerar som analysen för att sedan kunna planera och aktivera automatiserade processer. Hemsida.

Killinge Gåshaga Villaförening

Killinge Gåshaga Villaförening

Föreningen Killinge Gåshaga Villaförening är en ideell förening vars syfte är att verka för gemenskap och samarbete för de boendes intressen i ett trivsamt Killinge och Gåshaga. Hemsida.

Phone: +46 8 410 567 60
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© Sarah Watz - Pixpro Stockholm AB. All rights reserved.